Verf Outlet Oss.
Verf Outlet Oss.

Verf Outlet Oss nieuw in Oss: 'Professionele kwaliteit tegen lage prijzen'

Zakelijk 2.711 keer gelezen

OSS | Verf Outlet Oss is een nieuw gezicht in het Osse centrum. De zaak heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van verf en behang. "We zien kansen in Oss", aldus eigenaar Willie van Dreumel.

Van Dreumel is het gezicht van Verf Outlet Oss. Hij werkte in Woudenberg, maar de files op de heen- en terugweg waren teveel van het goede. Nu werkt de Berghemnaar vlakbij huis. "We hebben in meerdere plaatsen gekeken om er een bedrijf te starten, maar kwamen uit in Oss. In de gemeente Oss wordt nog veel thuis geschilderd. In eerste instantie hebben we het pand voor twee jaar gehuurd, maar onze insteek is om hier langer te blijven." In Oss waren meerdere panden in beeld. Uiteindelijk werd gekozen voor de Kazernestraat 6 in Oss. "Dit is een goede zichtlocatie met parkeergelegenheid voor de deur. We hebben wel heel veel moeten doen in het pand. Eigenlijk hebben we alles aan moeten pakken."

Ruim assortiment
Verf Outlet Oss is er voor particulieren en zelfstandige ondernemers. Ze werken met het eigen huismerk Nama, maar er is ook onder andere Sikkens verkrijgbaar. "Van Sikkens ligt bij ons de prijs 30 procent lager dan de adviesprijs. Maar eigenlijk kunnen mensen bij ons in de winkel alle merken bestellen. We verkopen professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Binnen 12 tot 24 uur komt de bestelling binnen en vanaf 50 euro wordt het gratis thuisbezorgd." Verf Outlet Oss is bereikbaar via telefoonnummer (06) 55 16 08 82 of neem een kijkje op de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant