DE SMID - Smid Lifestyle. (Foto: Hans van der Poel)
DE SMID - Smid Lifestyle. (Foto: Hans van der Poel)

Smid Lifestyle heeft alles op het gebied van koken

Zakelijk 703 keer gelezen

OSS | Liefhebbers van koken moeten zeker eens binnenlopen bij De SMID - Smid Lifestyle in Haren (bij Oss). Van pannen, serviesgoed, bestek, accessoires tot barbecues: het is te koop bij deze speciaalzaak. Terug in de zaak zijn de kleine elektrische huishoudelijke apparaten. "Apparaten van topkwaliteit. En daarbij krijgen mensen een professioneel en eerlijk advies. Mensen worden in de watten gelegd", aldus 'kookexpert' Jan van Lanen.

Van Lanen is erg enthousiast als hij vertelt over de aparte 'kookwinkel' in DE SMID. Hier is van alles te koop op kookgebied. Van knoflookpersen, soeplepels en pizzaspatels tot handdoeken en theedoeken. En ook veel pannen; of het nu om kook- of braadpannen voor gas of inductie gaat. "We hebben bekende merken zoals Staub, Le Creuset, Demeyere, BK, Tefal, Fissler. Allemaal kook- braad- en bakpannen van topkwaliteit, die zorgen voor een uitstekend resultaat." Er is ook onder andere Pip Studio servies. "De nieuwste collectie is hier in de omgeving nergens anders te verkrijgen. Een hot item, net als het unieke aanbod van Blond Amsterdam." En dan nieuw: de kleine huishoudelijke apparaten. Van stofzuigers tot strijkijzers; het is verkrijgbaar. "Mensen zijn zo blij dat we dit aanbod weer hebben, we hebben veel positieve reacties gehad." Een eyecatcher is ook de koffieafdeling met koffiemachines van onder andere het topmerk Jura. Paaszaterdag 15 april wordt er een Jura demonstratie gegeven. "Kom op de koffie en proef iets lekkers."

Barbecue
Barbecueën kan ieder jaargetijde. Voor barbecues en bijvoorbeeld gereedschap en hoezen is DE SMID de geschikte plek. Zo is er shop-in-shop ruim van het bekende barbecuemerk Weber. Een andere 'hardloper' is The Bastard, een kamado grill die geheel vervaardigd is uit industrieel keramiek. "Hiermee kan je heerlijk koken, grillen, bakken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken het hele jaar door. Met The Bastard maak je in een handomdraai mals vlees-, vis- of groentegerechten met een verfijnde smaak zoals je alleen bij The Bastard proeft." Tweede Paasdag is er een demonstratie van The Bastard.

Tuinmeubels
Het zonnetje schijnt en mensen gaan steeds vaker naar buiten. Op zoek naar tuinmeubels? DE SMID heeft het grootste assortiment van de regio met onderscheidende merken zoals SUNS. Uiteraard wordt de nieuwste collectie gepresenteerd. Meer informatie in de folder bijlage van deze krant.

Fietsen
Met mooi weer gaan mensen er ook vaker op uit met de fietsen. DE SMID heeft een vernieuwde fietsenafdeling. Met topmerken als Gazelle, Trek en Batavus kan iedereen er terecht, ook voor de populaire fietsen met trapondersteuning. In het Paasweekend zijn er de overstapdagen zodat je zelf de E-bikes kunt testen en uitproberen.

Openingstijden
Maandag geopend van 12.30 tot 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag 9.30 tot 20.00, Goede Vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, Paaszaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en Tweede Paasdag van 11.00 tot 17.00 uur. "Iedereen is welkom bij DE SMID."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant