Uitbreiding Heeren van Nuland.
Uitbreiding Heeren van Nuland.

Mannendingen in Osse zaak

Zakelijk 1.039 keer gelezen

OSS | Marieke van Nuland is een ondernemer in hart en nieren. De eigenaresse van Heeren van Nuland aan de Walstraat 12 in Oss heeft een maand geleden haar zaak uitgebreid. Op de bovenverdieping van de herenmodezaak is er niet alleen ruimte voor allerlei kleding, maar ook voor typische mannendingen.

Waar Van Nuland ook was, ze hoorde steeds meer het woord beleving. Maar wat houdt die term eigenlijk in? "We zijn gaan inventariseren bij onze klanten. Dat is toch de basis van ons bedrijf. Er komt naar voren dat onze klanten ontzorgd worden, maar ook dat ze graag echte mannendingen willen zien. Daar springen we op in. En van zowel klanten als fabrikanten krijgen we positieve reacties."

Mannendingen
Om nog meer beleving te creëren komt er in de nieuwe ruimte -'Backstage' genoemd'- iedere maand een andere invulling. Dit op het gebied van echte mannendingen zoals F1 racen. "Maar we gaan veel meer doen. We zijn Bourgondische Brabanders en we hebben food hoog in het vaandel staan. Zo hebben we een aantal keer samengewerkt met Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein en dat krijgt een vervolg. Er wordt speciaalbier geschonken en kok Ruud van Gerwen komt lekkere gerechtjes klaarmaken. Maar op het gebied van food komen we ook tot andere verrassende combinaties. Verder werken we een aantal ideeën uit in exclusieve samenwerking met Hugo Boss en The GoodPeople met als thema 'fotografie'."

Lees meer in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant