De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'Alvast een vrolijk Pasen, geniet van het bij elkaar zijn'

Zakelijk 451 keer gelezen

'Met de Paasdagen in het vooruitzicht op het moment van schrijven is een begin met 'Vrolijk Pasen' niet vreemd. Waar denkt u aan als u aan Pasen denkt?

Ik denk aan ontbijten of brunchen met gezin of familie, lente, eieren schilderen, eieren verstoppen. Onze kinderen zijn nu groter en voor hen hoeft dat nu niet meer maar wat waren dat af en toe slagvelden. Wij de eieren verstoppen op de meest onmogelijke plekken en elk jaar een soort van 'gouden trofee' erbij. Een extra groot chocolade ei of een grote chocoladehaas, en daar had iedereen het op gemunt. Die moest je hebben. Voor het echt Pasen is gaan we nog een aantal drukke dagen in. Pasen is echt een broodfeest. Een feest waar ontbijt en lunch de boventoon voeren. De ontbijttafel rijkelijk gevuld wordt met allerlei lekkernijen. En voor ons als bakker een uitgelezen moment goed uit te pakken met de mooiste specialiteiten. Wat te denken van ons Paasbrood, heerlijk gevuld met rozijnen, nootjes en diverse vruchten en bestrooit met amandelen en suiker. Of de grappige paasbroodjes in de vorm van haasjes en eendjes. En natuurlijk ook weer nieuwe specialiteiten zoals tapasbrood Brasil en gekleurde zachte witte broodjes die de broodmand helemaal opfleuren. Bezoekt u eens onze website en webshop. Voor u meest geschikte tijdstip staat het dan klaar in een van onze winkels of pick-up points. Ook onze chocolade eieren, hazen en paaskippen komen uit eigen hand. Melvin en Inge, onze specialisten op chocoladegebied, hebben weer de mooiste creaties in de winkels gepresenteerd. En ze zijn niet alleen een lust voor het oog. U weet ook dat er veel verschil is in kwaliteiten chocolade. Uiteraard doen wij ook hier in geen concessies. Eens onze chocolade geproefd, altijd fan zeggen wij altijd. Alvast heel fijne paasdagen en geniet van het bij elkaar zijn. Wij zijn er klaar voor.'

Bart Lamers, de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant