Ster ZLM Toer. (Foto: Leon Voskamp)
Ster ZLM Toer. (Foto: Leon Voskamp)

Vrijwilligers gezocht voor slotetappe van Ster ZLM Toer

Sport 837 keer gelezen

OSS | De start en finish van de slotetappe van de Ster ZLM Toer is op zondag 18 juni in Oss. De professionals rijden een etappe door de hele gemeente en passeren tussendoor meerdere keren de start/finish aan de Raadhuislaan in Oss.

De organisatie van deze dag is in handen van het Sport Expertise Centrum (SEC). Bij dit unieke evenement is ook de hulp van vele vrijwilligers hard nodig. Wil jij helpen om er een ontzettend leuke dag van te maken? Stuur een mail naar e-mailadres info@sportinoss.nl en geef je op als vrijwilliger.

Taken vrijwilligers
De taken van een vrijwilliger zijn erg verschillend. Zo kun je als verkeersbegeleider op de route ingezet worden, of kun je helpen bij verschillende activiteiten op de Raadhuislaan. Wat precies je taak zal zijn, wordt tijdens de briefing op 7 juni duidelijk. Er zijn de gehele dag mensen nodig.

Ster ZLM Toer
De Ster ZLM Toer is een meerdaagse wielerwedstrijd in de UCI Europe Tour. De wedstrijd geldt voor vele topsprinters als ideale voorbereiding op de Tour de France. Oss fungeert voor het tweede jaar op een rij als start/finishlocatie. Vorig jaar bleef de Nederlander Wesley Kreder verrassend de sprinters voor en won op de Raadhuislaan. Dit jaar vindt de slotetappe plaats in Oss en bovendien op een zondag, waardoor het een nog grootser spektakel belooft te worden.

Kijk voor meer informatie over de Ster ZLM Toer en het etappeschema op www.sterzlmtoer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant