Escaperoom Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Escaperoom Oss. (Foto: Hans van der Poel)

Prijs in Oss: Escaperoom van de maand

Zakelijk 690 keer gelezen

OSS | Escaperoom Oss is trots dat het, op basis van vele lovende recensies, door de website www.escaperoomsnederland.nl is uitgeroepen tot escaperoom van de maand mei. Dat is precies in de maand dat Dracula's Bedroom aan de Klaphekkenstraat 11 in Oss anderhalf jaar geleden de deuren heeft opengesteld voor avonturiers.

Deelnemers krijgen zestig minuten de tijd om samen te werken, puzzels op te lossen en de attributen te vinden om Graaf Dracula te verslaan en de dame in nood te redden. Vele groepen hebben een poging gewaagd en op basis van de recensies van deze mensen is Escaperoom Oss in de prijzen gevallen.

Enthousiast
"Aan de enthousiaste recensies dankt de Escaperoom Oss de top 10 noteringen op de vele vergelijkingssites", aldus Stephan Damen van de Osse Escaperoom. "Met een aanbod van 600 kamers in Nederland is het dus een mooie opsteker voor Oss dat een van de mooiste, beste escaperooms in het centrum van Oss gevestigd is. Om te vieren dat Dracula's Bedroom tot Escaperoom van de maand mei is gekozen krijgt iedere bezoeker in de maand mei 10 procent korting."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant