Ook de kinderen komen niets tekort tijdens de Lentemarkt. (Foto: Roel van Deursen)
Ook de kinderen komen niets tekort tijdens de Lentemarkt. (Foto: Roel van Deursen)

Lentemarkt voor flora en fauna bij tuincentrum Meijs in Heesch

Zakelijk 577 keer gelezen

HEESCH | Een Lentemarkt wordt zaterdag 29 april van 10.00 tot 17.00 uur gehouden op het parkeerterrein bij tuincentrum Meijs aan de Bosschebaan 23 in Heesch. Tijdens de gratis toegankelijke markt worden de nieuwste voorjaarstrends gepresenteerd in marktkraampjes en stalletjes voor de deur bij de ingang.

Het tuincentrum vond evenementenorganisator Events Factory bereid om samen tot deze Lentemarkt te nemen. Er is tijdens de markt een grote diversiteit aan waren. Er zijn in ieder geval volop voorjaarstrends aanwezig en ook de eerste zomerartikelen worden alweer aan de man gebracht. Zo zijn er onder andere dameskleding, lederwaren, cosmetica, woondecoratie, tassen, haarmode, kinderkleding, petjes, sieraden, zonnebrillen en overige modeaccessoires vinden. Ook zullen de eerste aardbeien en asperges alweer verkrijgbaar zijn en zijn er diverse lekkernijen en hapjes verkrijgbaar. Voor de kinderen is er een groot luchtkussen, er is schepsnoep en er zijn suikerspinnen, popcorn en oliebollen. De opbrengst van de markt gaat na aftrek van de kosten naar het Wereld Natuur Fonds.

Demonstraties en aanbiedingen
Er worden diverse demonstraties verzorgd van snoeitechnieken. Ook zijn er een aantal exclusieve dagaanbiedingen en andere aantrekkelijke (extra) acties in het tuincentrum.

Deelnemers
Er zijn momenteel nog wat marktramen beschikbaar voor deelnemers. Meer informatie via (06) 31 55 18 18 of per e-mailadres rl.cbr.plr@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant