'Werk en hobby' centraal tijdens Café Brein Oss.
'Werk en hobby' centraal tijdens Café Brein Oss.

'Werk en hobby' op 18 mei centraal tijdens Café Brein Oss

Algemeen 124 keer gelezen

OSS | Na een niet aangeboren hersenletsel staat je hele wereld op zijn kop. Alles is en wordt anders. Voor de meeste mensen met NAH is werken in een reguliere werkomgeving niet meer haalbaar. Dit vraagt om accepteren, aanpassen en zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Werk en Hobby's is het centrale thema tijdens Café Brein op 18 mei in Oss.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen gedeeld bij bijvoorbeeld verlies van werk en de mogelijkheden om een zinvolle dagbesteding op te kunnen pakken.

Voorlichting
In Café Brein ligt het accent op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Pluryn en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie over de activiteit op de website www.nahnobrabant.nl.

Informatie
Café Brein Oss vindt plaats in Buurthuis de Kortfoort aan de Floraliastraat 93 in Oss. De aanvang is 19.30 uur en het programma duurt tot 21.30 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open. De deelname is gratis, aanmelden voor de avond is niet nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant