Hennie Pouwels en Sandra Feldkamp.
Hennie Pouwels en Sandra Feldkamp.

Sanco Woninginrichting in Oss speelt altijd in op woontrends

Zakelijk 1.347 keer gelezen

OSS | Sanco Woninginrichting is niet meer weg te denken uit Oss. Dit jaar bestaat het familiebedrijf aan de Kromstraat 77 18 jaar. Dat wordt in de maand mei gevierd met aantrekkelijke acties voor de klanten en in de winkel is er ook een grabbelton met traktaties voor kinderen.

Sanco Woninginrichting is klaar voor het voorjaar en in de winkel kunnen mensen terecht voor alle nieuwe trends in materialen en kleuren. "We doen altijd onze eigen inkoop, dus we spelen goed in op de laatste woontrends", aldus Sandra Feldkamp. "Er is momenteel bijvoorbeeld veel vraag naar moderne vloerkleden. Maar ook behang is weer helemaal in en dan vooral de kurkwanden. Daarin hebben we een ruim assortiment. We hopen dat mensen snel een kijkje komen nemen in onze winkel en inspiratie voor de lente opdoen."
Sandra runt de winkel samen met haar moeder Johanna. Ze worden ondersteund door de ervaren stoffeerder Hennie Pouwels. "We hebben een klein team en dat vinden veel mensen fijn. Ze hebben altijd een vast aanspreekpunt. We kunnen klanten ook altijd adviseren en vertellen over de mogelijkheden." Middenin de winkel staat een grote tafel. Daar kunnen mensen rustig een kopje koffie drinken. Dat is ook de bedoeling volgens Sandra. "Het moet gemoedelijk zijn. Dit is geen 'winkel-winkel', maar meer een woonkamer. Wij vinden het fijn als klanten zich bij ons op hun gemak voelen. En dat zal in de toekomst ook zo blijven."
Kijk voor meer informatie op www.sancowoninginrichting.nl of bel naar (0412) 65 11 02.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant