Heerlijk Heesch op 20 en 21 mei.
Heerlijk Heesch op 20 en 21 mei.

Het voorjaar begint pas echt met Heerlijk Heesch op 20 en 21 mei

Zakelijk 456 keer gelezen

HEESCH | Een gezamenlijke inspanning van alle horecaondernemers heeft geresulteerd in een tweede editie van het evenement Heerlijk Heesch. Op 20 en 21 mei vinden mensen op De Misse een keur van lekkernijen om te proeven, een gezellige omgeving om in te toeven en muziek om van te genieten.

Twee dagen lang wandelen door de tuin, hangen op de bank of rondslenteren langs de ondernemers die zich hebben ingezet om bijzondere lekkernijen te presenteren. Ondertussen is er muziek en is de aankleding van de 'huiskamer' en de 'tuin' uitnodigend genoeg om alleen of in goed gezelschap te genieten van het buiten zijn. De hoofdsponsor van Heerlijk Heesch 2017 is Jumbo Wiegmans in Heesch.

Kinderplein
Het Kinderplein biedt kinderen van alles om te proeven en te doen, dankzij de samenwerking met Mad Science en De Eijnderic. Van experimenteren met ingrediënten, versieren en proeven van lekkernijen tot aan een speurtocht over het hele terrein. "We hebben er alles aan gedaan om te zorgen voor een 'thuisgevoel'", aldus de organisatie. "Er zijn intieme hoekjes en de juiste verlichting om weg te dromen op een lekkere loungebank of in een fauteuil, genietend van de heerlijkheden."

Informatie
Heerlijk Heesch is zaterdag te bezoeken van 17.30 tot 1.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is net als het parkeren gratis. Kijk voor meer informatie en de deelnemers op www.heerlijkheesch.nl of op de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant