Deelnemers aan de MaasdijkMarathon 2016.
Deelnemers aan de MaasdijkMarathon 2016.

Inschrijving MaasdijkMarathon sluit op vrijdag 19 mei

Sport 307 keer gelezen

OSS | De laatste dag om in te schrijven voor de MaasdijkMarathon is op vrijdag 19 mei. De achtste editie vindt dit jaar plaats op zondag 11 juni en finisht op de atletiekbaan bij A.V. Oss'78. De reguliere inschrijving sluit komende vrijdag om 23.59 uur. Het Sport Expertise Centrum en Stichting Sportevenementen Oss zijn hard aan het werk om weer een mooie editie neer te zetten.

Naast de klassieke afstand kunnen hardlopers ook kiezen voor de halve marathon, 15, 10 of 5 kilometer of de Kidsrun. Zoals gebruikelijk kan er naast het hardlopen ook ingeschreven worden voor andere disciplines zoals de triathlon (individueel en in teamverband), skaten en steppen. Er is ook een estafettemarathon voor bedrijven, teams en vriendengroepen. Naast de marathon zal op zaterdag 10 juni de Maasmeander Wandeling plaatsvinden. Er kan gekozen worden uit vijf afstanden tussen de tien en vijftig kilometer. "De tochten voeren je door prachtige plaatsen in de uiterwaarden en langs bijzondere gebouwen en plekken in de vele dorpjes en kernen aan de Maas. De finish van de wandeling is bij terras 'Effe Zitte' in Megen. Onderweg bieden diverse ondernemers langs de route versnaperingen aan voor de wandelaars", aldus het SEC.

Aanmelden
Inschrijven voor de MaasdijkMarathon en de Maasmeander Wandeling kan tot en met 19 mei 23.59 uur via www.maasdijkmarathon.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant