Ook vorig jaar was er een programma voor de jeugd.
Ook vorig jaar was er een programma voor de jeugd.

Scholierenprogramma tijdens Osse etappe in de Ster ZLM Toer

Sport 307 keer gelezen

OSS | Het internationale wielerpeloton strijkt zondag 18 juni in Oss neer voor de slotetappe van de Ster ZLM Toer. Er is een mooi parcours voor de professionals uitgezet met de start en finish op de Raadhuislaan. De organisatie van de etappe in Oss is in handen van het Sport Expertise Centrum (SEC). Er wordt rondom de wedstrijd voor professionals ook een activiteitenprogramma georganiseerd voor aangepaste sporters, scholieren en bedrijven. "Het wordt een evenement waar Oss trots op kan zijn", aldus het SEC.

Leerlingen uit groep 5 tot en met 8 kunnen deelnemen aan het activiteitenprogramma op zondagochtend 18 juni in aanloop naar de etappe van de professionals. Het programma bestaat onder andere uit de Decathlon Dikke Banden Race op een deel van het parcours van de professionals, diverse (sportieve) workshops, een ludieke theatershow door de 'Bike Brothers' en een Meet & Greet met een bekende (oud)wielrenner. Als kers op de taart staat er om 11.00 uur nog een vaderdagbrunch klaar voor de scholier en zijn/haar vader (of moeder) aan de startlocatie. Om 11.30 uur gaan de professionals van start en kunnen ze tijdens de brunch de renners aanmoedigen.

Aanmelden
Elke scholier kan zich aanmelden via de website www.sportinoss.nl. De kosten voor deelname aan het activiteitenprogramma bedraagt 7,50 euro per kind. Je vader (of moeder) neemt dan gratis deel aan de brunch om 11.00 uur. Wil je naast je vader (of moeder) een extra persoon laten deelnemen aan de brunch, dan is dat mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant