Grote vlooienmarkt in Uden.
Grote vlooienmarkt in Uden.

Grote buitenvlooienmarkt in Uden met vele duizenden koopjes

Zakelijk 1.252 keer gelezen

UDEN | Om de clubkas te spekken van de Reddingsbrigade Uden zal er een grote buitenvlooienmarkt georganiseerd worden op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei. Het evenement vindt plaats in een sfeervol sportpark aan de Parklaan in Uden.

De Reddingsbrigade Uden heeft in totaal zo'n 120 leden. Ruim 40 leden zijn actief met betrekking tot het concreet uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden, waaronder in het waterrecreatiegebied van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Hier heeft de reddingsbrigade de beschikking over een aantal reddingsboten met de daarbij behorende communicatiemiddelen. De opbrengst van de vlooienmarkt wordt aangewend voor de aanschaf van extra oefenmateriaal. Zo kan men dan praktisch oefenen bij reddingswerkzaamheden in of rondom het water.
Tijdens het evenement zullen er 300 marktkramen opgesteld staan, waarbij particulieren uit Uden en omstreken hun gebruikte overtollige huisraad verkopen. Mensen komen op de markt vele duizenden koopjes tegen. Er is ruim een kilometer aan planklengte gevuld met leuke spullen. Van speelgoed, aardewerk, dvd's, audio-apparatuur, fietsen, kleding, gereedschappen, meubilair, boeken, sieraden tot keuken- apparatuur. Ook zijn er een aantal standhouders aanwezig met decoratieve spullen. Het gaat dan voornamelijk om landelijke en nostalgische spullen uit grootmoeders tijd. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Parkeren rondom het terrein is gratis. Meer informatie via Hans Kohl: (0161) 45 62 91.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant