Dennis Janssen. (Foto: Hans van der Poel)
Dennis Janssen. (Foto: Hans van der Poel)

Dennis Janssen en Ronald Koeman verlengen hun contract

Sport 619 keer gelezen

OSS | Dennis Janssen en Ronald Koeman hebben hun contract bij FC Oss met een seizoen verlengd. In de verbintenis met doelman Koeman is een optie opgenomen voor een extra jaar.

Janssen begint komende zomer aan zijn zevende jaargang bij de Jupiler League-club. De 24-jarige middenvelder/verdediger speelde tot zover 164 wedstrijden in het rood en wit en was daarin negen keer trefzeker. Met dit aantal komt de top vijf van spelers met het hoogste aantal duels in de clubhistorie van TOP Oss en FC Oss in zicht voor de rechtspoot.

Derde seizoen Koeman
Koeman staat voor zijn derde seizoen in Osse dienst. De 21-jarige keeper kwam in 2015 over van Almere City FC en speelde in zijn debuutjaar één wedstrijd. Afgelopen seizoen maakte Koeman meer minuten; hij stond tijdens 14 duels onder de lat.

Zestal zwaait af
Tegenover de contractverlenging van dit duo staat het vertrek van zes spelers: Jordy Deckers, Ayrton Statie, Dylan de Braal, Jordi Balk, Nassir El Aissati en Boban Lazic. Hun aflopende contract wordt om diverse redenen niet verlengd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant