Darkraver. (Foto: Sigfried Piro)
Darkraver. (Foto: Sigfried Piro)

Feestweekend in Eikenboomgaard tijdens Muziekboulevard

Algemeen 878 keer gelezen

OSS | Traditiegetrouw staat Muziekboulevard op Hemelvaartsdag weer op het programma in het Osse centrum. Gezelligheid in het Osse centrum onder muzikale begeleiding van allerlei muzikanten. Ook bij de cafés aan de Eikenboomgaard pakt men weer flink uit.

Bij Café de Keijzer zijn er vanaf 16.00 uur optredens van onder andere Raymon Hermans, Gio, Trafassi, Cooldown, Brelow & Mr. Esperando. Aan de overzijde van de straat bij Het Lokaal kan men vanaf 15.00 uur terecht voor diverse (house) muziekstijlen. Meer dan twintig 'lokale' DJ's vullen daar een drietal area's in met hun muziek variërend van techno tot house. Onder deze lokale talenten zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Als kers op de taart word de bezoeker getrakteerd op een optreden van Steve Sweet, ofwel The Darkraver. Hij is één van de grondleggers van de housemuziek in Nederland. Meer informatie en settijden van alle acts is te vinden op www.eventsinoss.nl.

Programma 26 mei
De daaropvolgende dag, vrijdag 26 mei, wordt het podium beklommen door artiesten en DJ's van 'Onbeschoft Events'. Het vierde onlangs haar driejarig bestaan. Ooit begonnen in de Eikenboomgaard bij Fellini's is het (Osse) concept uitgegroeid tot een begrip en organiseert Onbeschoft feesten in zowel Nederland als België. Hiermee wordt de Eikenboomgaard nogmaals omgedoopt tot mini festivalterrein. Op het programma staan onder andere BIGGI & Elton Jonathan, Babel-Ish & SK, Nafthaly Ramona, Dopebwoy live on stage, Kimberlee Ramirez en resident DJ Bryan Vano. Meer informatie over Onbeschoft Oss Festival is te vinden op www.onbeschoft.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant