Kim van Balen en René Verhoef van Ixxenz.
Kim van Balen en René Verhoef van Ixxenz.

Ixxenz voor technici: 'Interesse in de mens is belangrijk'

Zakelijk 60 keer gelezen

SINT ANTHONIS/EINDHOVEN | Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de werktuigbouw of elektrotechniek en bedrijven die voor een vacature de juiste werknemer willen is ixxenz een belangrijke schakel. "Wij kennen de branche en hebben een uitgebreid netwerk", zegt René Verhoef.

Ixxenz is gespecialiseerd in de werving en selectie van technici vanaf mbo tot universitair niveau. Het werkgebied ligt in de driehoek Venlo-Eindhoven-Nijmegen.

'Wij begeleiden het gehele proces'
"De kandidaten die wij bemiddelen kijken vaak vanuit een vaste baan naar een nieuwe functie", zegt René Verhoef, die met Kim van Balen de directie vormt. "Wij bemiddelen onze kandidaten volgens een zorgvuldig proces. Dit begeleiden wij ook helemaal; vanaf de eerste gesprekken op ons kantoor, de presentatie bij het bedrijf tot en met de uiteindelijke indiensttreding. Onze doelstelling is om de kandidaat voor die functie te bemiddelen die perfect bij hem past", zegt Verhoef, "Veelvuldig worden wij gebeld door bedrijven die goede ervaring hebben met eerder door ons geselecteerd personeel en de nieuwe werving weer aan ons toevertrouwen."
"Daarom groeit ixxenz! Vandaar dat wij twee vacatures hebben voor een recruiter en consultant", zegt Kim van Balen die, uitlegt dat ixxenz collega's zoekt die geïnteresseerd zijn in wat mensen beweegt. "Alleen als je weet en begrijpt wat belangrijk is voor de kandidaat en voor het bedrijf kun je bemiddelen naar een baan die perfect aansluit."
Meer informatie: ixxenz, (hoofdkantoor) Henri Dunantstraat 2a, Sint Anthonis, tel. (0485) 225100, www.ixxenz.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant