Samenloop voor Hoop.
Samenloop voor Hoop.

SamenLoop voor Hoop Heesch opent pop-up store in Oss

Algemeen 670 keer gelezen

OSS | Het Osse centrum is de komende weken een bijzondere winkel rijker. Op zondag 28 mei opent in De Schakel de pop-up store van SamenLoop voor Hoop Heesch. De volledige opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar kanker.

In de winkel vinden de centrumbezoekers een rijk aanbod aan (vooral) kleinere artikelen. Deze zijn deels speciaal voor de SamenLoop gemaakt, maar ook Heesche en Osse winkeliers bieden er artikelen aan: van boeken en lekkernijen tot en met cadeauartikelen. Ook is er een winactie, waarmee de bezoekers kans maken op een diamant ter waarde van 340 euro. De opbrengst gaat volledig naar SamenLoop voor Hoop Heesch, dat mede daardoor op een uitzonderlijke hoge opbrengst hoopt uit te komen. Commissievoorzitter marketing en communicatie Arend-Jan Top: "Eén telefoontje was genoeg. Daarna hebben Centrummanagement Oss en René Schueler, de eigenaar van 'ons' pand, alles gedaan om zo snel mogelijk open te kunnen. Ook hebben zich direct enkele winkeliers gemeld, die gratis artikelen ter beschikking stellen. Het wordt een bijzondere snuisterijenwinkel. Heel Heesch heeft zich al achter de SamenLoop geschaard, geweldig dat Oss dat nu ook doet."

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Tijdens deze estafette lopen teams hun rondes op een vast parcours en vinden er verschillende activiteiten plaats. Alles staat daarbij in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker. De Heesche editie vindt plaats op 10 en 11 juni.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant