H32 en partners staan voor kwaliteit en ambacht.
H32 en partners staan voor kwaliteit en ambacht.

H32 en partners staan voor kwaliteit en ambacht

Zakelijk 1.633 keer gelezen

OSS | H32 bestaat vijf jaar en is niet meer weg te denken uit het Osse centrum. Natuurlijk zou de horecagelegenheid nergens zijn zonder de gasten, maar ook wil H32 de leveranciers in het zonnetje zetten. Dat zijn er zo'n zestig, waarvan veel uit de regio Oss. Allen hebben meerdere overeenkomsten: ambacht, kwaliteit, vakmanschap, korte lijntjes en passie voor het vak.

Volgens Rico Willems, chefkok van H32, hebben de leveranciers veel overeenkomsten. "We werken samen met fijne partners, veelal lokaal. Ze hebben allemaal liefde voor dat wat ze doen. We vinden het belangrijk dat er korte lijntjes zijn met bedrijven, dat het snel geregeld kan worden, dat ze meedenken en dat ze oprecht en eerlijk zijn."

BBQuality
BBQuality is één van de partners. Het bedrijf van Claus van Vught en Paul van Dinther is in drie jaar flink gegroeid en inmiddels werken er dertien mensen. "Ons bedrijf is gevestigd in Langenboom, maar we hopen binnen een jaar naar Oss te verhuizen", aldus Van Vught. "We richten ons op zowel particulieren als ondernemers. Het onderdeel particulieren is groot en groeit flink. We versturen vlees van hoge kwaliteit per post naar de mensen toe. Mensen uit Nederland en België weten onze webshop steeds meer te vinden en we zijn inmiddels een grote speler. Het is moeilijk te voorspellen hoe de toekomst eruit ziet. Iedereen is een potentiële klant voor ons." Van Dinther voegt toe: "Claus en ik zijn heel goede vrienden en we komen beiden uit het vlees. Onze kracht is dat we betrouwbaar zijn, onze afspraken nakomen en kwaliteit leveren. Als bedrijf willen we op een gezonde manier verder groeien." Willems is erg te spreken over BBQuality. "We wilden als bedrijf groeien in kwaliteit en we zijn zo'n jaar geleden het gesprek met Claus en Paul aangegaan. Het was voor ons logisch dat we bij hen uitkwamen. Onze samenwerking bevalt nu een jaar later meer dan prima." "En wij zijn ook blij met de samenwerking. H32 is een prachtig bedrijf in onze stad", aldus de ondernemers.

De Veer Vleeswaren BV
De Veer Vleeswaren BV doet al jaren zaken met H32. Verse vleeswaren, maar bijvoorbeeld ook diverse kazen komen van het Osse bedrijf. Net als bij BBQuality kiest H32 voor De Veer Vleeswaren vanwege de ambachtelijke kwaliteit. Willems: "H32 wil pure ambacht uitstralen. We zijn ook altijd bezig met vernieuwen en verbeteren. We krijgen veel ruimte om leuke dingen in de keuken te doen om te zorgen dat de ambacht terugkomt. Ons streven is ook om zoveel mogelijk zelf te maken. Mensen zijn verrast als ze weten hoeveel wij zelf maken. Van roomkaas tot appeltaart bijvoorbeeld. Als mensen nieuwsgierig zijn naar onze keuken, dan kunnen ze altijd een kijkje komen nemen. We hebben een open keuken en dat waarderen veel gasten."

RAAXO Elektrotechnique
Over lokale, veelbelovende ondernemers gesproken. Martijn van de Wetering was dit jaar één van de genomineerden voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De Ossenaar timmert hard aan de weg met zijn bedrijf RAAXO Elektrotechnique dat zich richt op elektrotechnische installatietechniek. Van elektrotechniek, inbraak- en brandmeldinstallaties tot het internet: het wordt allemaal geregeld. "Als er iets is, is er altijd iemand van RAAXO bereikbaar. Een erg flexibel bedrijf en fijn om mee samen te werken. Ze hebben meerdere disciplines onder één dak en wij hoeven niet bij verschillende partijen aan te kloppen", aldus Marieke van Druenen van H32.

Jac Bongers Drankengroothandel
De drank komt van Jac Bongers Drankengroothandel. Er is vaak contact tussen H32 en vertegenwoordiger Jesse van den Berg. Laatstgenoemde heeft lovende woorden over voor de Osse horecazaak. "De horeca in Oss loopt goed. Dat komt mede dankzij H32. Er wordt hier vernieuwd en dat is belangrijk. De kwaliteit van het eten is geweldig en de opmaak is zo goed dat het aantrekkelijk is voor iedereen. Er is hier ook altijd beleving." Hij vervolgt: "Ik vind het ook mooi dat medewerkers hier altijd bezig zijn om zich te verbeteren. Zo wordt er regelmatig meegedaan aan wedstrijden. Ze ontwikkelen specialismen en dat komt de kwaliteit ten goede. Want vergis je niet, horeca is een vak en het wordt door velen onderschat. Het is niet alleen het serveren van eten of drinken, het gaat ook om een stuk beleving en aandacht. De gasten verwennen is het allerbelangrijkst." Bedrijfsleider Nick Vink is erg te spreken over het familiebedrijf uit Nijmegen met een rijke historie. "Met Jesse hebben we een vast aanspreekpunt en we weten wat we aan elkaar hebben. Hij komt ook regelmatig binnenlopen en is geïnteresseerd. We hebben een hele fijne samenwerking."

Nagtzaam Accountants
Nagtzaam Accountants verzorgt de gehele administratie voor H32. "Van de jaarrekening, belastingaangifte, advieswerk tot alles wat met personeel te maken heeft; wij bieden het totaalpakket aan. Een bedrijf moet zich richten op dat waar het goed in is en wij nemen administratief werk uit handen. We werken al lang samen en zijn heel content met de samenwerking. Er is heel hecht contact en we zitten wekelijks om de tafel. We vullen elkaar ook aan", aldus accountant Paul van der Linden. Hij noemt H32 een prachtige horecagelegenheid in het centrum van Oss. "Het heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende zaak die perfect past in de stad. Chapeau voor het hele team."
Meer informatie op www.h32.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant