Uniek op de Fiets bij slotetappe Ster ZLM toer op zondag 18 juni.
Uniek op de Fiets bij slotetappe Ster ZLM toer op zondag 18 juni.

Uniek op de Fiets bij slotetappe Ster ZLM toer op zondag 18 juni

Sport 273 keer gelezen

OSS | De Ster ZLM Toer vindt op zondag 18 juni plaats. Rondom deze wedstrijd organiseert Stichting Sport Expertise Centrum met steun van de provincie Noord-Brabant een programma voor mensen met een beperking.

Zo zijn er deze dag diverse tours variërend van 5 tot 60 kilometer. Er kan onder andere worden meegedaan op een tandem, handbike, stadsfiets en wielrenfiets (voor alle afstanden), of op een driewieler of duofiets voor de 5 of 20 kilometer toertocht. Ook is er een leuke theatervoorstelling en zijn er de hele dag workshops en clinics in het thema van 'wieler- en fietssporten'. Tot slot is er een Meet & Greet met een bekende (ex)profwielrenner.

Praktische informatie
Het programma is geschikt voor mensen met een lichamelijke, visuele, auditieve, psychische, gedragsmatige, chronische of verstandelijke beperking van 6 tot 86 jaar. Elk onderdeel is gericht op een andere leeftijdsgroep, dus kijk vooral wat u het leukste lijkt.

Begeleiding
Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u een (aangepaste) fiets wenst te huren, of u vervoer nodig heeft van en naar het evenement én of u extra begeleiding wenst. Er rijden bussen uit diverse regio's van Brabant en er is begeleiding op het Centraal Station in Oss om u op te vangen als u met de trein komt.

Aanmelden
U kunt zich tot 1 juni aanmelden voor een of meer onderdelen via sportinoss.nl/evenementen/ster-zlm-toer/uniek-op-de-fiets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant