Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

Spierings Schoen- en sportmode Geffense speciaalzaak

Zakelijk 913 keer gelezen

GEFFEN | Het statige pand van Jo Spierings Schoen- en Sportmode is gevestigd aan de Dorpsstraat, midden in Geffen. In de winkel is er een grote collectie dames-, heren- en kinderschoenen, sportschoenen, sportkleding en accessoires voor uiteenlopende sporten.

Spierings Schoen- en Sportmode is een bekende zaak in Geffen. Alweer 48 jaar geleden startten Jo en Joke Spierings achter het huis met een schoenenwinkel. Snel daarna kwamen daar sportschoenen en kleding bij. "Maar ja, toen ging het nog vooral over gymschoenen, een sportbroekje en voetbalschoenen. Dat is nu wel heel anders", lacht de inmiddels 75-jarige grondlegger.

Modieuze schoenen
Dochter Patricia en echtgenoot Anton, voor de klanten Toon, van de Cruijsen zijn ook al bijna 25 jaar actief in de winkel. "Ons assortiment is in de loop der jaren sterk gegroeid. We hebben een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen. Modieuze schoenen van grote merken en ook modeschoenen van bijvoorbeeld 'Line Footwear', waarbij we zijn aangesloten.

Luisteren naar de klanten
"We staan zelf in de zaak, dus we horen van onze klanten wat ze willen. Daar stemmen we onze inkoop natuurlijk op af. Luisteren naar je klanten, leveren van kwaliteit en bieden van service. Dat zijn naar ons idee nog altijd de belangrijkste zaken waarom klanten naar onze winkel komen." In de sportcollectie speelt voetbal duidelijk een grote rol. Toon: "We werken van oudsher met veel voetbalverenigingen. We leveren voor hen complete tenues, inclusief bedrukking en alle materialen. Van fluitjes tot en met doelen. Het is geweldig dat de voetballers ons ook zien als een speciaalzaak. Er komen hier spelers van verschillende verenigingen en zitten ze hier gezellig in de winkel te buurten. Mooi vind ik dat." Naast voetbal zijn er ook volop schoenen en attributen voor andere sporten. Patricia: "Sportkleding moet kwalitatief goed zijn maar het is tegelijkertijd meer fashion geworden. Als je naar de sportschool gaat of buiten hardlopen, wil je er ook leuk uitzien. Daar houden wij met ons aanbod echt wel rekening mee." Info: www.spierings.linefootwear.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant