Chris van den Dungen. (Foto: Peter Kuijpers)
Chris van den Dungen. (Foto: Peter Kuijpers)

'Bij sv TOP krijgen talentvolle spelers de kans'

Voetbal 2.040 keer gelezen

OSS | Sv TOP is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen 'volwaardig te krijgen'. De Osse eersteklasser is nog op zoek naar een aantal versterkingen. "We zijn een interessante club voor talentvolle spelers om hier te komen voetballen. Bij TOP krijgen ze de kans op speeltijd op een goed niveau", aldus trainer Chris van den Dungen.

Diverse basisspelers vertrekken bij sv TOP, dat onlangs op het nippertje de nacompetitie om promotie misliep. Coen van Beljouw en Guus Peters vertrekken omdat ze het te druk hebben met het werk. Thomas van Mossel gaat een jaar stage lopen in het buitenland en Serkan Ordu heeft aangegeven een club op een hoger niveau te ambiëren. Jorn van Bakel had toegezegd bij sv TOP om te blijven, maar verkast net als Anthony van Zuijlen naar stadsgenoot RKSV Margriet. Pepijn van Geenen zou ook blijven, maar gaat naar Bemmel. Daar tegenover staat de komst van Mees Linders, Roel Kuilder, Karim Kabaseke, Gökhan Balci, Yassine Boulghalgh, Sami Kutlu en Tim Ruijs. Van den Dungen: "Het is jammer dat er spelers weggaan vanwege verschillende redenen. We zijn nu volop bezig om onze selectie te versterken. Vooral voorin gaan we nog voor één of twee versterkingen. En achterin is ook nog wel versterking welkom."

Eigen jeugd
Het doel van sv TOP is om binnen een aantal jaar een zo goed als volledig regionaal getint elftal te hebben met veelal spelers uit de eigen jeugd. "In tegenstelling tot diverse andere clubs is het bij ons bekend dat we niet betalen. Financieel hebben we geen mogelijkheden. We hebben de komende jaren versterking nodig van buitenaf. Daar zijn we druk mee bezig. We richten ons op spelers die bij hoogspelende clubs niet of weinig aan spelen toekomen of talentvolle spelers van lagere klassen die de stap willen maken. Hier krijg je de kans om je te laten zien."

Vertrouwen
De Bossche trainer heeft vertrouwen in volgend seizoen. "Gelukkig blijft een groot deel van onze as intact. De nieuwe spelers zijn versterkingen voor ons. Met nog een paar nieuwelingen erbij kunnen we leuk gaan meedraaien in de eerste klasse."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant