Aanvoerder Bart Seegers van Stormvogels scoorde de 2-0 voor zijn club (Foto: Peter Kuijpers)

Venhorst verliest met klein verschil bij Stormvogels'28

Voetbal 848 keer gelezen

SIEBENGEWALD – Venhorst heeft de schade bij Stormvogels'28 beperkt kunnen houden. Na een 3-1 achterstand met de rust kwam Venhorst terug naar 3-2. Als Venhorst thuis wint met twee goals verschil is de ploeg van trainer Willem van der Burgt spekkoper maandag.

Stormvogels'28 ging sterk van start op eigen veld. Ingo Custers opende de score, waarna Bart Seegers verdubbelde naar 2-0. Sam van Lieshout scoorde tegen voor de bezoekers uit Venhorst. Custers met zijn tweede liet de ploegen met 3-1 gaan rusten. Na rust kwam Venhorst terug en nivelleerde de wedstrijd naar 3-2. Het was wat onoverzichtelijk, maar het leek een eigen doelpunt van Stormvogels'28 wat tevens de einduitslag was. Maandag in Venhorst valt de beslissing.

Trainer Willem van der Burgt van Venhorst: "Voor rust hebben we ons een slechte dienst bewezen. We waren niet scherp en verloren alle duels met veel onnodig balverlies. Gelukkig is het verschil niet groot en blijft het een wedstrijd maandag."

Foto's Stormvogels'29- Venhorst (Eric Elbers)