Afbeelding

Van Driel zet taxichauffeur op non-actief na filmpje op Facebook; politie neemt man mee naar het bureau

112 1.794 keer gelezen

DEN BOSCH / OSS | De politie heeft een taxichauffeur uit Sint-Michielsgestel zaterdag mee naar het bureau genomen. De reden is een filmpje dat breed via social media is verspreid waarop te zien is dat hij zichzelf in de taxi in Den Bosch mogelijk aan het bevredigen was.

Een persoon filmde hem en online ontstond er een discussie. Het filmpje werd duizenden keren gedeeld en de naam en het adres van de taxichauffeur werden onder berichten genoemd. Twee mannen zouden zaterdagavond een steen door de ruit van de woning van de man hebben gegooid en ook kregen hij en zijn moeder klappen. Ze raakten niet gewond. De politie heeft de man meegenomen naar het bureau en zijn ouders worden op een andere locatie ondergebracht. De politie bekijkt of de chauffeur zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten. Ook wordt onderzocht wie verantwoordelijk is voor de vernieling en de klappen die zijn uitgedeeld.

Van Driel
De chauffeur werkte bij Van Driel. Het Osse bedrijf laat op Facebook weten dat de man op non-actief is gezet. 'Gisterenavond hebben wij een film ontvangen over een schokkend incident met een van onze chauffeurs. Wij zijn erg geschokt en nemen deze video dan ook uiterst serieus, de chauffeur in kwestie hebben we dan ook meteen op non-actief gezet.
Natuurlijk nemen wij dit incident zeer hoog op en zijn wij nu verder de zaak aan het onderzoeken. Graag verzoeken wij jullie ondanks de serieuze vermoedens de video niet verder te delen op internet, omdat dit bij een eventuele vervolgstappen een nadelig impact kan hebben. De directie.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant