Henry van der Veen en zijn vrouw bij Carmix.nl.
Henry van der Veen en zijn vrouw bij Carmix.nl.

CarMix.nl: 'Keurige auto's voor zeer scherpe prijzen'

Zakelijk 1.364 keer gelezen

MACHAREN | CarMix.nl is een landelijke speler op het gebied van dealerkwaliteit occasions. Sinds 2005 is de showroom gevestigd aan de Dorpstraat 11-13 in Macharen. "Een mooie, centrale plek en een gemoedelijke sfeer. Hier zitten we perfect", aldus eigenaar Henry van der Veen.

Van der Veen werkte jarenlang onder andere als verantwoordelijke op het gebied van in- en verkoop van gebruikte auto's bij Volvo en Jaguar. In 2005 wilde hij op eigen benen staan en startte hij CarMix.nl. Met een showroom in Macharen en een belangrijke rol online. "Het leuke van dit vak is de speurtocht naar de juiste auto's, het technisch en optisch prepareren van deze auto's en zorgen dat ze tiptop in orde in de showroom staan. Het leveren van mooie producten en vervolgens tevreden klanten is een van de belangrijkste speerpunten bij CarMix.nl." CarMix.nl richt zich -vanwege goede ervaringen- voornamelijk op Volvo, maar uiteraard worden er ook diverse andere merken verkocht. Het BOVAG autobedrijf verkoopt niet alleen perfecte auto's, ze verleent ook uitstekende service. "Op het gebied van serviceverlening zetten we standaard een stap extra."

Scherpe prijzen
Naast een goede kwaliteit staat CarMix.nl bekend om de zeer scherpe prijzen. "Expertise huren we in als we het nodig hebben en we zitten niet in een duur pand in een stad. Onder andere op deze manieren kunnen we kosten besparen. We zijn een trendsetter met ons scherpe prijsbeleid. In de zaak hebben we een snelle doorloop van auto's. Bewust kiezen we voor een compacte en overzichtelijke voorraad."

Inkoop
In de zoektocht naar nieuwe auto's richt CarMix.nl zich niet alleen op Nederland. "Door de crisis past een deel van het aanbod van Nederlandse gebruikte auto's niet bij de wens van klanten. Daarom gaan we ook in landen als België en Duitsland op zoek naar auto's met een kraakheldere historie, veelal rechtstreeks van de eerste eigenaar. Als ze keurig netjes op orde zijn gemaakt, komen ze in de showroom en online te staan."

Prijzen
Bij Carmix.nl is de showroomvraagprijs de normale vraagprijs voor de auto inclusief garantie. Er is keuze uit twee afleveringspakketten. De auto wordt altijd compleet gereconditioneerd. Het is mogelijk om te kiezen voor drie maanden CarMix- of voor zes maanden BOVAG-garantie. "Mensen kunnen ook kiezen voor een meeneemprijs, dat is een zeer scherpe groothandelsprijs." Het is via het Macharense autobedrijf mogelijk uw auto te verzekeren en/of te financieren. U kunt direct uw premie berekenen en een gratis offerte aanvragen op de website. "Voor klanten die bij CarMix een auto hebben aangeschaft bieden we deze service al geruime tijd. Nog geen klant maar wel geïnteresseerd in een autoverzekering of financiering via CarMix.nl? Wij helpen u graag."

Meer informatie
Carmix.nl is geopend op afspraak. Bereikbaar via (0412) 65 15 44 of info@carmix.nl. Kijk ook op de website www.carmix.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant