Plofkraak Geffen. (Foto: Maickel Keijzers / Hendriks Multimedia)
Plofkraak Geffen. (Foto: Maickel Keijzers / Hendriks Multimedia)

Nachtsluiting geldautomaten van de Rabobank; geldautomaat in Geffen komt terug

Zakelijk 1.099 keer gelezen

OSS | Plofkraken hebben de afgelopen tijd ook in Oss en omgeving voor veel schade gezorgd aan geldautomaten en omliggende panden. Daarom neemt Rabobank Oss Bernheze een aantal veiligheidsmaatregelen bij de geldautomaten in de regio.

De veiligheid van omwonenden heeft de hoogste prioriteit en daarom heeft de bank besloten om de beschikbaarheid van de geldautomaten terug te dringen in de nacht. Dat betekent dat alle geldautomaten in de regio Oss Bernheze vanaf 14 juni een nachtsluiting kennen. De geldautomaten zijn voortaan dagelijks beschikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Geffen
Nog geen maand na de plofkraak aan het Dorpsplein in Geffen, kondigt Rabobank Oss Bernheze aan dat zij de dienstverlening continueert in Geffen. Op dezelfde locatie wordt een nieuwe geldautomaat geplaatst. Deze is vanaf 16 juni beschikbaar. Ronald van Hintum, directeur Particulieren en Private Banking: ''Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit maar we beseffen ons ook dat service voor onze klanten en de beschikbaarheid van een geldautomaat van belang is voor de inwoners en leefbaarheid van Geffen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant