Fleur Machielsen en Femke van de Venne.
Fleur Machielsen en Femke van de Venne.

Turnoss pakt medailles tijdens NK trampolinespringen in Ahoy

Sport 299 keer gelezen

ROTTERDAM | 21 trampolinespringers van de Osse gymnastiekvereniging Turnoss mochten afgelopen zaterdag en zondag een gooi doen naar de titel Nederlands kampioen in het Rotterdamse Ahoy. Uiteindelijk resulteerde dit in twee keer goud bij het synchroonspringen.

De junioren Loes Machielsen en Suzanne van Maasacker wonnen het goud in de C klasse. Bij de junioren in de B klasse gingen Fleur Machielsen en Femke van de Venne met het goud naar huis. Naast het goud was er ook nog zilver bij het synchroonspringen voor Anke Broers en Marytt Abrahams in de jeugd C klasse en brons voor Milco Abrahams met Sven Hop uit Den Bosch in de senioren A klasse. De 16-jarige Milco pakte hiermee zijn eerste medaille bij de senioren op het allerhoogste niveau van Nederland.

Individueel
Ook individueel waren er een aantal podiumplaatsen voor de Osse springers. Anke Broers, Fleur Machielsen en Milco Abrahams werden allen derde in respectievelijk de jeugd C, junioren B en junioren A klasse.

Overige resultaten
Na een korte vakantie gaan de springers zich nu voorbereiden op het komende seizoen. In september zijn al weer de eerste kwalificatiewedstrijden voor het NK teams dat in december 2017 gehouden zal worden in Sporthal De Rusheuvel in Oss. Voor Milco Abrahams en mogelijk ook voor Femke van de Venne zijn er in september en oktober een aantal belangrijke kwalificatiewedstrijden voor het WK.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant