Stapt u ook een luchtballon in?
Stapt u ook een luchtballon in?

Ballonfestival 'Oss Maasland in the Air' in Oijen

Algemeen 1.415 keer gelezen

OIJEN | Altijd al eens een ballonvaart willen meemaken? Kom dan op zaterdag 26 augustus naar het Ballonfestival 'Oss Maasland in the Air' bij Bierbrouwerij Oijen en stap in een van de ruim tien luchtballonnen. Neem uw familie, vrienden, medewerkers of relaties mee de lucht in. Aan het einde van de vaart wordt u teruggebracht naar de bierbrouwerij. Ook 'aan de grond' hoeft niemand zich te vervelen. De Bierbrouwerij maakt het compleet met muziek, hapjes, drankjes en muziek.

Een ballonvaart van anderhalf uur kost 210 euro per persoon er is ruimte voor 4, 8, 10 en 16 personen per ballon. Vanaf 16.30 uur bent u welkom bij Bierbrouwerij Oijen aan de Oijense Bovendijk 61. Geniet van een hapje en drankje tot aan het moment van opstijgen om 18.30 uur. Niet de lucht in? Schrijf u dan in voor de uitgebreide barbecue. De kosten hiervan bedragen 18,50 euro per persoon, exclusief drankjes.

Uw bedrijf promoten
Op deze dag kunt u uw bedrijf volop onder de aandacht brengen. Op de grond, maar natuurlijk ook in de lucht. Bijvoorbeeld met banners, media-aandacht of een eigen tafel op locatie.

Goed doel
De organisatie van het evenement is in handen van Rotaryclub Oss-Maasland. Met uw deelname steunt u Stichting Leergeld Maas en Leygraaf, regio Oss. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen. Zij richten zich met name op het voorkomen van leerachterstanden in het voortgezet onderwijs. Bijvoorbeeld door het aanschaffen van laptops. die hen helpen bij het implementeren van eigentijdse leermethoden. Hoe meer mensen deelnemen aan het event, des te hoger de financiële bijdrage voor dit initiatief. Kijk voor meer informatie op de website www.stichtingleergeldmaasenleijgraaf.nl.

Meer informatie en aanmelden
Bekijk de website www.ballonfestivaloss.nl voor meer informatie over dit evenement. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@ballonfestivaloss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant