De bouw van de Beemdgraswoningen is begonnen.
De bouw van de Beemdgraswoningen is begonnen.

Bouw woningen Beemdgras gestart

Algemeen 432 keer gelezen

BERGHEM | De bouw van de acht woningen Beemdgras in de Piekenhoef is in juni van start gegaan. Deze rij- en hoekwoningen komen aan de Piekenhoefstraat in Berghem. De Beemdgraswoningen zijn allemaal al verkocht, maar in oktober staat de volgende bouwstroom gepland. Dan start de bouw van de huizen aan het Speenkruid en het Bospark.

De Beemdgraswoningen met een frisse, eigentijdse uitstraling zijn erg trek bij starters en zijn inmiddels verkocht. Ook de vrijstaande woning en de bungalows zijn inmiddels allemaal verkocht of in optie. Maar voor wie op zoek is naar een riante rij- en hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning is er nog keuze uit verschillende types. De Piekenhoef is een moderne, nieuwe woonwijk aan de rand van Berghem en Oss. De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal gelegen bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. Binnen de wijk is een brede school met onder andere naschoolse opvang en kinderdagopvang, een fitnesscentrum en dierenarts. De Piekenhoef is gunstig gelegen nabij bos- en natuurgebied en gelegen aan uitvalswegen. Dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt.

Doorstromers
Beduidend meer dan in andere wijken, stromen Piekenhoefbewoners binnen de eigen wijk door van een starterswoning naar een tweekapper of vrijstaande woning. Hieruit mag worden geconcludeerd dat de huidige bewoners met plezier in deze wijk wonen. Maar ook bij mensen van buiten Berghem, en zelfs van ver buiten de gemeente Oss, is de wijk populair. In de Piekenhoef zijn nog diverse varianten rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. Voor meer informatie: www.wonenindepiekenhoef.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant