Afbeelding

Kermis in Berghem wordt nieuw leven ingeblazen

Algemeen 1.837 keer gelezen

BERGHEM | Berghem Events wil de kermis in het dorp een nieuw leven inblazen. Dat uit zich door een bomvol programma voor vijf dagen. Er wordt op vrijdag 7 juli afgetrapt met een Pre-Party. Elke avond is de feesttent gevuld met dj's en bands. Er wordt een barbeque op zondag en de Mega Kuif Karaoke Show op maandaggehouden. Om in de stemming te komen behandelen de basisscholen het thema Kermis én worden er kermiseuro's bij de Albert Heijn in Berghem gespaard.

De organisatie wil de kermis nieuw leven inblazen omdat zij merkten dat zij zelf minder voelden om naar de kermis te gaan. Ze benaderden de gemeente Oss en vroegen of zij het mochten doe. Onder supervisie van de gemeente is een groep Berghemnaren fanatiek bezig om van de kermis in Berghem een groot feest te maken en te zorgen dat jongeren weer aangetrokken worden tot de kermis.

Programma
Vrijdag 7 juli – Pre-Party

Geen kermis zonder Pre-Party met muziek in de tent. Billy The Kit, Buren van de Brandweer, Feestnation en Lievelingsdj's van je zusje verzorgen de muziek. Van 20.00 tot 01.00 uur is de feesttent open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Merx, de Berchplaets en snackbar Silly's en kosten 8 euro. Koop je ze aan de deur, dan betaal je 10 euro.
Zaterdag 8 juli – opening en coverband Summerland
Wethouder Frank den Brok opent de kermis om 14.00 uur, waarna de grootste fans al een rondje attracties kunnen doen. De attracties sluiten iedere dag om 00.00 uur.
Zondag 9 juli – barbeque
Om 17.00 uur wordt er gebarbecued. Meld je vooraf aan via bestuur@berghemevents.nl.
Maandag 10 juli – braderie en karaoke
Om 14.00 worden de stands uitgestald voor een braderie
Dinsdag 11 juli – Maasland FM Foute Party
Om 14.00 uur klinkt het laatste startsein voor de attracties,om 20.00 uur start de Maasland FM Foute Party. Tot slot begint om 22.30 uur het vuurwerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant