Archieffoto van hardlopende vrouw.
Archieffoto van hardlopende vrouw.

Tribuneloop in Oss

Sport 111 keer gelezen

OSS | De Osse binnenstad zal op 5 juli het decor van de Tribuneloop zijn. De Tribuneloop is de zesde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2017. De start is om 19.30 uur, zowel voor de 10 als voor de 5 kilometer. Na afloop is er een prijsuitreiking.

Inschrijven voor de Tribuneloop kan voorafgaand aan de wedstrijd, op de Linkensweg in Oss. Voorinschrijven is dus niet nodig. De 10 km start op de Linkensweg, maar de 5 km start elders. Deelnemers aan de 5 km vertrekken 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd gezamenlijk naar hun startpunt. Beide afstanden finishen op de Linkensweg. De kosten voor deelname bedragen 4 euro.

Leeftijden
Er wordt gestreden in leeftijdscategorieën. Kijk op de website van de Maaslandrun voor de indelingen en de puntentelling.

Streeftijd
Ook is er een streeftijd/eindtijd van een uur op 10 kilometer. De organisatie raadt aan 5 kilometer te lopen als er langer over doet. Wanneer je aan beide (5 en 10 kilometer) meedoet, krijg je een leuk aandenken.

Meer info
Het tussenklassement, de foto's en alle overige informatie over de MRC is te vinden op www.maaslandrunclassic.nl en op www.avoss78.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant