De Tour de France gaat zaterdag van start op de Mont Saint Michel.
De Tour de France gaat zaterdag van start op de Mont Saint Michel.

Doe mee met het Kliksport Tourspel 2017 en win prijzen

Sport 1.557 keer gelezen

OSS | Ben jij een echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliksport Tourspel 2017. Deelname is geheel gratis en de beste wielerkenners winnen bovendien ook nog eens mooie prijzen.


Het Kliksport Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Nieuwsblad De Maas Driehoek, Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel.


Eenvoudig meedoen
Deelname is eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners van de Ronde van Frankrijk 2017.


Subpoule
Let op, vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van 'hun eigen' krant. Lees van tevoren de spelregels goed door.


Mooie prijzen
Deelnemers uit Oss maken kans op mooie prijzen. Van een etentje bij Onsz tot een racefiets, televisie of een kaas- en wijnavond.

- De hoofdprijs is een Trek racefiets ter waarde van 699,00 euro. De fiets is beschikbaar gesteld door Bike + uit Oss.

- De tweede prijs is een LCD TV, deze is beschikbaar gesteld door Smits en van Zon uit Oss.

- De derde prijs is een tegoedbon voor twee personen voor een kaas- en wijnavond op donderdag 19 oktober twv 70 euro. De tegoedbon is beschikbaar gesteld door Oele wijn import uit Megen.

- De vierde prijs is een dinerbon voor twee personen bij Restaurant Onsz in Oss.


Meedoen
Een van deze mooie prijzen winnen? Je doet eenvoudig mee aan het Tourspel, en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van een televisie of gaat u culinair genieten van kaas en wijn of van een etentje bij Onsz. Of misschien maakt u zelf binnenkort een 'tour' op de Trek Racefiets. Meedoen? Surf naar www.poules.com/kliknieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant