Het grachtenconcert in Ravenstein
Het grachtenconcert in Ravenstein

Unieke grachtenconcerten in Ravenstein.

Kunst en cultuur 764 keer gelezen

RAVENSTEIN | Traditiegetrouw sluit Stadsharmonie OBK het muzikale jaar af met het Grachtenconcert. Dit jaar weer als vanouds aan de gracht bij Vidi Reo (bij slecht weer binnen). Op zondag 9 juli staat Ravenstein weer boordevol muzikale optredens aan de gracht van Ravenstein. Diverse muziekgezelschappen van binnen en buiten Ravenstein verzorgen prachtige optredens op unieke locaties.

In tegenstelling tot eerdere jaren zullen we ons opstellen aan de achterkant, bij het terras. Op het programma staan stukken die u hoogstwaarschijnlijk bekend in de oren klinken. We kijken er naar uit om u volgende week maandagavond te zien en er samen een gezellige avond van te maken!

Heemkundepark
Om 11:30 start in het Heemkundepark, nabij en in samenwerking met Brouwerij Wilskracht, het eerste Brouwerijconcert waar Harmonie Oude Post uit 's-Hertogenbosch, Opleidingsorkest Toetti (Herpen en Ravenstein), Percussiegroep OBK en het orkest van Stadsharmonie OBK uit Ravenstein een afwisselend programma zullen brengen van gezellige muziek en slagwerk. Brouwerij Wilskracht draagt zorg voor de horeca-ondersteuning. Deze mooie locatie en het gekozen repertoire zijn een garantie voor een sfeervol intiem concert.

Leerlooiershuisje
Van 14.30 tot 17.30 uur geven het koor 'De gezellige Noten' uit Herpen en de Big Band Ravenstein een concert op de prachtige locatie van het Leerlooiershuisje aan de gracht in Ravenstein. Dit concert zal zich kenmerken door grote muzikale afwisseling en gezelligheid. Het koor brengt een divers repertoire van smartlappen en levensliederen en de Big Band zal een grote variatie aan stijlen zoals latin, salsa, swing, bebop , funk enz. ten gehore brengen. Het muzikale geweld van de Big Band wordt afgewisseld met de zang van Nancy Verstegen. Iedere muziekliefhebber kan tijdens dit concert zijn hart ophalen. Door Vidi Reo zullen gezellige terrasjes worden gecreëerd zodat het aan een drankje niet hoeft te ontbreken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant