Gerrie Koenders temidden van Mark Forno en zijn Crew van de Brooklyn night show.
Gerrie Koenders temidden van Mark Forno en zijn Crew van de Brooklyn night show.

Ger's Haarmode leukste ZZP kapper van gemeente Oss

Algemeen 883 keer gelezen

OSS | Gerrie Koenders viert deze maand dat zij op 1 juli vorig jaar haar eigen salon Ger's Haarmode opende aan de Ussenstraat 8 in Oss. Als kers op de taart werd zij op 26 juni uitgeroepen tot leukste ZZP kapper van de gemeente Oss.

Enkele maanden geleden werd Gerrie geïnformeerd dat zij was genomineerd voor de verkiezing van Leukste Kapsalon 2017. "Dat was een totale verrassing, want ik wist helemaal niet van het bestaan van deze verkiezing. Dat enkele klanten mij hiervoor hadden opgegeven was natuurlijk al een hele eer. Vervolgens konden mensen stemmen en ben ik uitgeroepen tot leukste ZZP kapper van de gemeente Oss." De prijs werd vorige week maandag uitgereikt tijdens de Brooklyn Night Award Show in Aalsmeer. "Een fantastische avond waar ik samen met moeder volop van heb genoten. Jammer dat mijn vader dit niet heeft mogen meemaken. Hij is begin dit jaar overleden. Hij heeft mij gestimuleerd om voor mezelf te beginnen en samen met hem hebben we de kapsalon ingericht. Hij zou ontzettend trots zijn geweest. Dankzij hem en natuurlijk mijn man Joep en mijn kinderen Stan en Roy, heb ik dit kunnen realiseren."
Gerrie Koenders was al 25 jaar werkzaam als kapster voordat zij haar droom realiseerde om een eigen kapsalon te beginnen. Vol enthousiasme kijkt ze terug op het eerste jaar van Ger's Haarmode. "Ik voel me helemaal op mijn plaats en heb inmiddels een fijne klantenkring opgebouwd. Zowel dames, heren als kinderen en ook in alle leeftijden. Ik onderscheid me door goed naar de klant te luisteren en de tijd te nemen om goed te adviseren. Dat kan op het gebied van kleur, model knippen, onderhoud van het haar of over het gebruik van de juiste producten. Ik merk gewoon dat mensen het fijn vinden dat ze echte, persoonlijke aandacht krijgen en mij geeft het de grootste voldoening als ze tevreden naar huis gaan. Daarom werk ik ook alleen op afspraak en plan ruim de tijd in. Ik ben zelfstandig dus ik houd me ook niet aan standaard openingsuren. In overleg is veel mogelijk." Voor een afspraak, bel 06-43051088. Voor meer info: www.gershaarmode.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant