Dennis Zeegers
Dennis Zeegers

Slagerij Arie Zeegers is klaar voor het bbq-seizoen

Zakelijk 645 keer gelezen

OSS | De vakantie staat voor veel mensen voor de deur, na een jaar hard werken gaan veel mensen naar warme oorden, of blijven in ons mooie eigen land. Dat betekent dat voor ons ook het een en ander anders is dan normaal.

Om te beginnen hebben we natuurlijk te maken met medewerkers die ook van een welverdiende vakantie gaan genieten, hiervoor hebben we dan ook een vakantieplanning gemaakt. En proberen we ieder jaar zoveel mogelijk te spreiden, om in de winkel genoeg mensen over te houden om alles op te vangen. Dit is elk jaar weer een uitdaging. Er zijn collega's die om deze reden een vakantiesluiting houden, voor ons een extra reden om toch open te blijven. Want ook al zijn er veel mensen weg, de mensen die wel thuis blijven willen hier ook dat vakantiegevoel hebben en gaan daarom ook extra dingen doen. Vooral de Bbq is natuurlijk een belangrijk onderdeel deze periode. Ook zijn er veel campings in de buurt met vakantiegangers die veel de weg naar onze winkel vinden. Dus we hebben te maken met veel impuls aankopen en last minute bestellingen, dit vergt dan natuurlijk het nodige improvisatietalent onzerzijds.

Ook zijn er in de aanloop naar de vakantie veel bedrijfsfeestjes welke wij verzorgen, dit varieert van gewone Bbq's tot compleet aangeklede bedrijfsfeesten. Ook dit is erg mooi en bevredigend om te mogen doen. Zoals laatst een bedrijf dat ook graag een Bbq demo erbij wilde welke wij verzorgd hebben, alleen al om de reacties die dan komen is het geweldig om te doen.

Dus al met al een erg interessante tijd die nu aangebroken is.Wij wensen iedereen een geweldige vakantie en voor uw Bbq's en feestjes staan wij graag voor u klaar. Tot ziens in winkelcentrum Ussen.

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant