Joey Hellstern scoorde fraai (Foto Peter Kuijpers)
Joey Hellstern scoorde fraai (Foto Peter Kuijpers)

Blauw Geel'38 klopt Jong Roda JC met 3-1

Voetbal 708 keer gelezen

VEGHEL – De hitte viel mee ondanks het tijdstip waarop werd gevoetbald. Op lunchtijd van 12.00 uur trapten Blauw Geel'38 en Jong Roda JC af voor hun oefenduel.

De bezoekers uit Kerkrade waren vooral het eerste half uur de gelijke van de Veghelaren. Niet dat ze kansen wissen te scheppen, maar vooral op het technische vlak hadden de youngsters van de ploeg uit de Eredivisie beslist wat in huis. Blauw Geel'38 opende de score met een treffer van Sander Egmond die alleen op de Limburgse doelman af mocht. Ruben Alonso bracht met een fraaie lob Blauw Geel'38 op een 2-0 voorsprong wat tevens de ruststand was. Na rust bleven de Veghelaren heersen en was het Joey Hellstern die met zijn treffer de 3-1 eindstand bepaalde.



Ruben Alonso (Li) tijdens de warming-up met Michiel Merks (Foto Peter Kuijpers)

Niels van Casteren was tevreden: "Nou ja, dat wel, maar er zijn natuurlijk altijd wel verbeterpuntjes. We hebben twee goede oefenwedstrijden achter de rug. Vandaag heb ik Alexander Mols nog een zijn minuten laten maken. Hij kwam zaterdag terug van vakantie en heeft wat loopwerk gedaan." Alonso liet weer leuke dingen zien een speler die Blauw Geel'38 goed kan gebruiken. "Nou dat gebeurd wellicht ook wel. Het wordt donderdag beslist. Ruben ziet het zelf wel zitten en dat is alvast positief. Zaterdag nog FC Oss thuis en dan sluiten we een periode van drie weken voetballen en trainen af."  

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant