De 'Spaar Jouw Moment pas'.
De 'Spaar Jouw Moment pas'.

Sparen voor nieuwe, leuke momenten bij La Colline, De Bodega, DNW en Het Friethuys

Zakelijk 877 keer gelezen

OSS | Bij de horecazaken Brasserie La Colline, Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld, Grillkamer De Bodega en Het Friethuys kunnen mensen sparen voor leuke nieuwe momenten. Voor elke euro die u besteedt spaart u 1 punt. Vanaf 50 punten ontvangt u een digitale voucher die u kunt inwisselen tegen leuke momenten.

Mensen kunnen sparen tot zes vouchers waaronder een gratis diner. Ook geniet men van exclusieve aanbiedingen en ontvangt men de eerste 25 punten gewoon gratis.

Loyaliteitskaart
De 'Spaar Jouw Moment pas' is de enige loyaliteitskaart voor horeca in Oss. Eigenaar Gert Jordaans was al langere tijd op zoek naar een goed werkend systeem dat binnen de diversiteit van zijn horecabedrijven te combineren valt. "Wij denken dat deze loyaliteitskaart een goede toevoeging is voor onze bedrijven en kunnen onze gasten hiermee continue bedanken voor hun trouwe bezoek. Met dit spaarsysteem kunnen wij nog beter inspelen op de behoeften van onze gasten en hun waardering belonen", aldus Jordaans.

Digitale pas
De Spaar Jouw Moment pas is een digitale pas, welke is te gebruiken middels een smartphone. Wie liever een plastic pas wenst kan deze ook gewoon bij een van onze bedrijven ophalen. Men heeft dus één pas die te gebruiken is bij de eerder genoemde bedrijven.

Meer informatie
Lees er online alles over en vraag meteen de Spaar Jouw Moment pas aan op de website www.la-colline.nl/sparen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant