De Windmolens.
De Windmolens.

Gevarieerde route tijdens zeventiende editie Bike+ Toer

Sport 784 keer gelezen

OSS/GEFFEN | De Bike+ Toer is een traditie. Op zondag 27 augustus staat de zeventiende editie van de fietstocht op de agenda. Voor de organiserende toerclub De Windmolens uit Geffen is het in samenwerking met Bike+ weer een uitdaging om de deelnemers te leiden langs onbekende wegen, nieuwe eyecatchers en veranderingen in de regio.

Er zijn dit jaar drie afstanden: 35, 45 en 58 kilometer. De routes gaan via Vinkel tot het Máximakanaal en op de terugweg langs de fietssnelweg F59 van 's-Hertogenbosch naar Geffen. "Er zijn onderweg diverse stops, zoals in Vinkel, Berlicum, Rosmalen en Poelierderij Jo van Druenen in Geffen. De deelnemers aan de kortste tocht stoppen alleen niet in Rosmalen", aldus Jan van der Doelen namens De Windmolens. "We zijn er weer in geslaagd om afwisselende routes neer te zetten. We kiezen voor zoveel mogelijk knooppunten en deelnemers fietsen veel door het buitengebied. We hebben mooie stukken natuur in de tochten opgenomen. Ook maken de fietsers kennis met de fietsroute van Den Bosch richting Oss."

Informatie
Start en eindpunt is Hotel de Naaldhof aan de Docfalaan 22 in Oss. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De start is tussen 10.00 en 12.30 uur. Inschrijven kost 3 euro per persoon en 5 euro per gezin. De finish en sluiting is rond 18.00 uur. Er is een bezemwagen aanwezig. Deelnemers krijgen bij inschrijving een routeboekje mee. De organisatie van de Bike+ Toer staat onder auspiciën van de Nederlandse Toerfiets Unie.
Kijk voor meer informatie op de website www.dewindmolens.nl of bel naar telefoonnummer (06) 51 53 25 89.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant