Afbeelding

Verhees Textiles naar Vorstengrafdonk; mogelijk volgen er nog meer bedrijven

Zakelijk 2.364 keer gelezen

OSS | Verhees Textiles gaat verhuizen van de Osse Spaanderstraat naar Vorstengrafdonk. Het Osse bedrijf wil groeien en ziet daarvoor mogelijkheden op het bedrijvenpark in het zuiden van Oss.

Wethouder Frank den Brok van de gemeente Oss is trots dat Verhees Textiles in Oss actief blijft. "We hebben regelmatig contact met ondernemers. Deze ondernemer gaf aan uit z'n jasje te groeien. Volgens het bedrijvenprotocol hebben we toen gekeken of er groei mogelijk was op de huidige locatie in de Spaanderstraat. Ook is er gekeken naar andere bedrijfsterreinen. Tot slot kwamen we uit bij Vorstengrafdonk. Waarom dat industrieterrein als laatste? Het zijn toch duurdere vierkante meters. Het bedrijf wil hier graag een hoofdvestiging op een perceel van twee hectare." Den Brok verwacht dat er snel begonnen kan worden met de bouw. "Ze kunnen relatief snel beginnen als de vergunningen zijn verleend, mogelijk al dit jaar. Ze willen eind 2018 naar de nieuwe locatie."

Vorstengrafdonk
Op Bedrijvenpark Vorstengrafdonk is zo'n 75 hectare aan bedrijfsgrond. Momenteel is zo'n 40 hectare gevuld. Den Brok hoopt nog dit jaar meer kavels te verkopen. "Er zijn concrete gesprekken over kavels van negen en zes hectare." Bij Verhees Textiles was vanwege vakantie niemand bereikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant