Tweedehands markt Stichting Herpen in Woord en Beeld.
Tweedehands markt Stichting Herpen in Woord en Beeld.

Tweedehands markt Stichting Herpen in Woord en Beeld

Algemeen 595 keer gelezen

HERPEN | Voor de 25ste keer wordt op zondag 27 augustus de jaarlijkse tweedehands goederenmarkt van Stichting Herpen in Woord en Beeld gehouden. Langs de hele doorgaande weg en in de straten rondom het Alard van Herpenplein zijn kramen opgesteld met tweedehands goederen, hobbyartikelen en eetkramen.

Er is muziek en een springkussen waar de kinderen zich op kunnen vermaken. De markt duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is geen particulier winstoogmerk.

Cultureel erfgoed
Met de netto opbrengst krijgt Stichting Herpen in Woord en Beeld weer wat financiële armslag om onder meer het cultureel erfgoed in stand te houden, kunstwerken op te richten en tentoonstellingen te organiseren. Dit jaar heeft de stichting het derde Heilig Huisje, toegewijd aan St. Rochus gerealiseerd.

Inschrijven
Kooplieden maar zeker ook particulieren die nog een kraam willen huren om hun overtollige spullen of hun hobbyproducten aan de man te brengen, kunnen inschrijven bij Diana Koopmans, telefoonnummer (0486) 41 25 18 of Gerda van der Linden, (0486) 41 14 43.

Mailen
Een mail sturen naar e-mailadres diana-koopmans@home.nl of naar lhrvanderlinden@home.nl is ook al voldoende voor aanmelding voor de markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant