Jos Schouten, Schouten Groente en Fruit.
Jos Schouten, Schouten Groente en Fruit.

'We proberen net als in 2016 1, 2 of 3 sterren te verdienen'

Algemeen 543 keer gelezen

'Graag wil ik U op de hoogte brengen dat wij als team van Schouten Groente en Fruit ook dit jaar weer mee doen aan de verkiezing 'Groenteman met Ster'.

Net als vorig jaar proberen wij 1, 2 of 3 sterren te verdienen. Wij moeten ons onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Vorig jaar werd deze nieuwe verkiezing voor het eerst georganiseerd door de brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland. De uitvoering wordt professioneel, onafhankelijk en objectief verzorgd door Foodbase in Wageningen. Wij hebben met de verkiezing van 2016 maar liefst twee sterren behaald, waar wij natuurlijk ongelooflijk trots op zijn. Wij zijn onze klanten dankbaar, mede dankzij de waardering van onze klanten hebben wij dit kunnen bereiken. Twee sterren betekent dat je op alle onderdelen hoger als een 8,5 gemiddeld hebt gescoord. Voor 1 ster is dat een 8 en voor 3 sterren moet je gemiddeld hoger dan een 9 scoren. We hebben de beoordeling van de 'achterkant' van het bedrijf gehad. Dat bestond uit een uitgebreid onderzoek van de vakjury. Daarnaast hebben wij ons financieel laten doorlichten en zijn er diverse hygiënemonsters van het product en de snijkeuken genomen. Daarop hebben wij goed gescoord en zijn nu door naar de tweede ronde: de 'voorkant' van het bedrijf. Hiervoor komen nog twee mystery shoppers in de winkel en ook de vakjury brengt een bezoek. Het klantentevredenheidsonderzoek in de vorm van een enquête hoeft niet jaarlijks en is nog geldig. De sterrenuitslag van de verkiezing van 2017 wordt op 7 oktober tijdens een feestavond bekendgemaakt. Dan horen wij of we 1, 2 of 3 sterren hebben verdiend! Wij vinden het erg leuk dat onze klanten meeleven. Mocht u nog een goede tip hebben, dan horen wij die graag.'

Jos Schouten,
Schouten Groente en Fruit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant