Het duurt nog wel even voordat de nieuwe competities beginnen.
Het duurt nog wel even voordat de nieuwe competities beginnen.

Wisselende reacties van trainers in de vijfde klasse over indeling

Voetbal 895 keer gelezen

OSS | We zagen gisteren op Kliksport tevreden trainers in de vierde klasse, maar dat kan niet gezegd worden van alle coaches in de vijfde klasse. Zoals die van sv Ruwaard. In de vijfde klasse G in Zuid II zijn de Ossenaren vooral ingedeeld bij clubs uit het Land van Cuijk. "Ik ben zeker niet blij met deze indeling", aldus Ruwaard-trainer Ger Romeijnders.

Ook WHV maakt deel uit van deze klasse, maar trainer Leon van Wanrooij spreekt van een goede indeling. "Het is wel mooi dat je verenigingen treft waar je nog nooit bent geweest. Ik ben benieuwd wat ze in huis hebben. Met WHV willen we zo snel mogelijk terug naar de vierde klasse en daar gaan we alles aan doen. Er zijn wel vier spelers gestopt. We moeten zo spoedig mogelijk een hecht team worden dat alles voor elkaar over heeft. We gaan er dit seizoen het beste van maken, ik heb er heel veel zin in."

Zuid I
Ontevreden trainers in de vijfde klasse D in Zuid I. Daar zijn SBV, MOSA'14, Maaskantse Boys en Ravenstein ingedeeld in een klasse met veel ploegen aan de andere kant van de Maas. "We zijn zeer ontevreden", aldus MOSA'14-trainer Arno Willems. "We sluiten een abonnement af op de pont over de Maas." Lars van Kan, trainer van Ravenstein, kijkt met wisselende gevoelens naar de indeling. "We zijn niet blij met de afstanden die we moeten gaan afleggen. Liever waren we in dezelfde regio actief gebleven. Echter vind ik dat wij vooral naar onszelf moeten kijken. Ploegen als SDDL, Herpinia, Ulysses en OKSV zijn vierdeklasser en wij niet. Dan kan zoiets gebeuren. We richten ons op de nieuwe tegenstanders, zo komen we nog eens ergens."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant