Afbeelding

Dierenkliniek de Piekenhoef breidt service uit met zorgplan

Zakelijk 1.358 keer gelezen

BERGHEM | Het team van Dierenkliniek de Piekenhoef aan de Koolzaadweg in Berghem is onlangs uitgebreid met dierenarts Tamara van der Heiden. Samen met Maarten Simonse richt zij zich hoofdzakelijk op de veterinaire begeleiding van paarden.

Naast uitbreiding van het team, is ook de dienstverlening verder uitgebreid en wel met het zorgplan voor kleine huisdieren. Dierenarts Mark van der Zander is enthousiast over het zorgplan. "Onze klanten zijn van ons gewend dat ze een oproep ontvangen voor de jaarlijkse enting, maar met het zorgplan gaan we een stapje verder." Afhankelijk van de wensen van de klant, ontvangt men automatisch op het juiste tijdstip de juiste gezondheidsmiddelen voor het dier. Denk daarbij aan eenmaal per drie maanden een ontwormingskuur of ontvlooiingsmiddelen. "Maar voer is bijvoorbeeld ook mogelijk. Wat het zorgplan voor de klant inhoudt wordt in nauw overleg afgesproken. Het kan worden toegestuurd of men kan het bij de kliniek ophalen. Dat heeft als voordeel dat onze medewerksters nog wat uitleg kunnen geven of de hond wegen, maar toesturen is ook mogelijk. Het is een extra reminder voor de mensen en men kan het altijd direct opzeggen. In het zorgplan, dat door een extern bedrijf wordt verzorgd en na de vakantie van start gaat, wordt gebruikt gemaakt van middelen die wij zelf op de plank hebben staan. De producten zijn niet duurder en men is verzekerd van goede kwaliteit."

Vakantie met hond of kat
Aandacht voor mens en dier staat hoog in het vaandel bij Dierenkliniek de Piekenhoef. Mark van der Zander neemt dus ook van de gelegenheid gebruik om de mensen te adviseren over entingen tijdens de vakantie. "Neemt u uw hond mee naar het buitenland, denk er dan aan dat je drie weken van te voren de hond moet laten enten tegen hondsdolheid. Dat geldt ook voor de kat of bijvoorbeeld fret. Gaat uw huisdier naar de kennel? Controleer dan op tijd of de jaarlijkse cocktailenting nog geldig is. Daarnaast adviseer ik zeker de hond te laten enten tegen de besmettelijke hondenhoest. Het is niet altijd verplicht, maar zeker raadzaam. Wilt u zeker weten dat de entingen en het paspoort van uw dier in orde zijn? Kom dan gerust naar de kliniek voor controle."
Meer info www.dierenkliniekdepiekenhoef.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant