Afbeelding

Spaanse sferen bij Caves Hubert Zeegers in Oss

Zakelijk 545 keer gelezen

'Spanje blijft ook rond de vakantieperiode een prettige sfeer oproepen. Caves Hubert Zeegers heeft dan ook deze periode aangegrepen om alvast voor of na te genieten van misschien wel uw vakantie. We hebben dan ook pareltjes uit een mooie streek geselecteerd.

Duque de Sevilla staat voor een serie uitstekende wijnen uit de streek Campo de Borja. De wijnen worden gemaakt door Bodegas Aragonesas in het plaatsje Fuendelajon. Deze bodega heeft ervoor gezorgd dat de wijnkwaliteit in deze streek sterk is verbeterd. Met de wijnen van Duque de Sevilla proef je (h)eerlijke Spaanse wijn tegen een erg aantrekkelijke prijs van 4,95 euro. De rode wijn van dit huis is een mooie Garnache Tempranillo met een heldere rode kleur. Een neus van fruit en ietwat kruidig in de neus. De smaak is lekker vol en rond met een zachte afdronk. Deze wijn laat zich graag begeleiden door een doordeweekse maaltijd of een stukje kaas.'
'Witte kanjer'
'De witte kanjer is een Viura Chardonnay. Lekker fris en fruitig; impressies van bloemen en groene appel. Aanrader bij barbecue, salades, vis, kip of een lekker stukje kaas. Een prima aperitief- of maaltijdwijn. De alom gewaardeerde rosé is gemaakt van de Garnacha druif. Deze geeft een heerlijk frisse smaak van rood fruit en ietwat kruidig. Lekker bij een klein hapje of gewoon zomaar. Een mooie drink/terraswijn die u zeker moet proeven.
Nieuwsgierig geworden naar deze mooie smaken die u in Spaanse sferen gaat brengen? Wij hebben de gehele maand augustus deze wijnen centraal staan in de winkel en wachten op u om geproefd te worden.

Tot snel'
Jurgen en Silvia

www.slijterijzeegers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant