Palingroken bij De Visscher Visspecialiteiten.
Palingroken bij De Visscher Visspecialiteiten.

Palingroken bij De Visscher: 'Kermis en paling, dat blijft een mooie traditie'

Zakelijk 1.053 keer gelezen

OSS | De Visscher Visspecialiteiten is alweer een half jaar gevestigd aan de Walstraat 2B in Oss. "Gelukkig hebben al veel inwoners van Oss en omgeving de weg naar deze mooie frisse ambachtelijke viswinkel gevonden", aldus eigenaar Victor de Visscher.

Hij vervolgt: "De klanten genieten wekelijks van de heerlijke kant-en-klaar maaltijden, royaal belegde broodjes, de huisgemaakte salades, de rijk gevulde visslaatjes en ook de roerbak scampi's en vissleetjes vinden gretig aftrek. De ruime sortering verse vis, gepresenteerd in een mooie vitrine gevuld met ijs, is een lust voor het oog van de ware visliefhebber. Ook de vers schoongemaakte haring, gebakken lekkerbekjes en kibbeling vallen in de smaak."

Paling
Met de komende kermis is De Visscher Visspecialiteiten alle dagen geopend en ook in de avonduren tot 21.00 uur. "Maar de kermis kan natuurlijk niet zonder heerlijke gerookte paling. Daarom hebben we de kampioen palingroken uit Spakenburg uitgenodigd om op zaterdag 19 en zondag 20 augustus op het terras verse paling te komen roken. Kermis en paling, dat blijft een mooie traditie", aldus De Visscher. Om iedereen van deze paling te laten genieten is er een speciale aanbieding: 250 gram vers gerookte paling voor 12,50 euro met daarbij een gratis bakje Huissalade. De aanbiedingen van De Visscher Visspecialiteiten vindt u wekelijks terug in deze krant of op de Facebook-pagina VisscherOss. "Na een gezellig bezoekje aan de kermis is er niets zo lekker om te genieten van een versgebakken kibbeling- of lekkerbekmenu op het gezellige terras van De Visscher Visspecialiteiten, met daarbij een gratis drankje. De Visscher en Oss gaan los tijdens de kermis."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant