Annemiek van der Voort.
Annemiek van der Voort.

Simpel en bovendien smakelijk afvallen bij LijfStijling

Zakelijk 431 keer gelezen

MAREN-KESSEL | LijfStijling heeft de afgelopen 8,5 jaar in Maren-Kessel en Vught veel mensen begeleid om slanker, fitter en energieker te worden. De unieke aanpak bestaat uit verschillende componenten die ieder afzonderlijk gekozen kunnen worden, passend bij uw wensen, doelen én portemonnee.

Daarom voert LijfStijling sinds 14 augustus een nieuw merk maaltijden, namelijk SLIMDiet. Dit hanteert de praktijk naast het merk Kyalin, dat al langer naar volle tevredenheid in het assortiment zit. SLIMDiet is een nieuwe speler op de Nederlandse markt. Het team van LijfStijling heeft de producten getest, geproefd en vergeleken met het huidige product. "De kwaliteit en smaak doen zeker niet onder voor ons huidige merk. Een aantal smaken is nieuw en verfrissend en SLIMDiet is zeer aantrekkelijk geprijsd. Slechts 1,99 euro per maaltijd", aldus Annemiek van der Voort, eigenaresse en gediplomeerd gewichtsconsulente van LijfStijling.

Actie
De eerste tien nieuwe cliënten die zich aanmelden bij LijfStijling ontvangen gratis een starterspakket met 36 maaltijden. Informeer naar de voorwaarden. Bel snel voor een vrijblijvend adviesgesprek: (06) 20 29 96 16. Het vriendelijke en professionele team van LijfStijling is zelf ervaringsdeskundige. Zij begrijpen als geen ander hoe u zich voelt en waar u tegenaan loopt. "Samen met ons, gaat het u lukken." LijfStijling is gevestigd aan de Provincialeweg 73 in Maren-Kessel of St. Elisabethstraat 52 in Vught. Meer informatie op www.lijfstijlling.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant