Sportief Wandelen is een activiteit van A.V.Oss'78.
Sportief Wandelen is een activiteit van A.V.Oss'78.

Verbeteren van conditie, snelheid, houding en techniek

Sport 261 keer gelezen

OSS | Sportief Wandelen is de ideale activiteit voor iedereen die fit wil blijven en samen met anderen zijn/haar conditie wil verbeteren. In de week van 4 september start het nieuwe seizoen met open lessen. Belangstellenden krijgen uitleg over sportief wandelen en kunnen dan drie keer vrijblijvend mee wandelen om kennis te maken en de sfeer te proeven.

Sportief wandelen bij A.V.Oss'78 is meer dan een wekelijks wandelingetje. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van uw conditie, snelheid, houding en techniek. Op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur wordt er in een stevig tempo gewandeld. De woensdagtraining van 15.00 tot 16.00 uur is bedoeld voor mensen die het wat rustiger aan willen of moeten doen.

Maandag
Op de maandagavonden wordt er in de periode april-juli gewandeld vanaf de Naaldhof of de Geffense Bosjes. In de periode september tot maart wordt er getraind op de atletiekbaan van A.V. Oss '78 op Sportpark de Rusheuvel en gewandeld in de omliggende woonwijken.

Woensdag
De training op woensdag is minder intensief en er wordt alleen op de baan van de Osse atletiekvereniging gewandeld. Ook bij deze training is er aandacht voor tempo, techniek en conditie en komen de diverse trainingsonderdelen aan bod. De open les is op 6 september. Belangstellenden voor de open les kunnen zich eind augustus aanmelden bij de trainster via telefoonnummer (0412) 64 83 80.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant