Anne Knijnenburg. (archieffoto)
Anne Knijnenburg. (archieffoto) Foto: Birgit Barten

Succes voor atleten AV Oss'78 in Amsterdam en Vught

Sport 554 keer gelezen

AMSTERDAM/VUGHT | Tijdens de Nationale C Spelen in Amsterdam afgelopen weekend is Anne Knijnenburg eerste geworden op de 800 meter. Succes was er ook op de Zuid Nederlandse Kampioenschappen in Vught afgelopen zondag. Daar werd Hent van Schoten eerste bij het hinkstapspringen en Hidde Leenders won de 400 meter.

In Amsterdam werd zaterdag hard gelopen op de 800 meter. In de laatste 200 meter van de race kon Anne weg lopen bij de rest. Ze finishte in 2.14 minuut. Daarmee was haar directe concurrente een seconde te snel af. Op zondag behaalde Anne een tweede plaats op de 300 meter. Clubgenote Nina Franke presteerde in Amsterdam uitstekend op de 300 meter horden, maar moest in de finale genoegen nemen met een vierde plaats. Ook op de 300 meter vlak kwam Nina net iets tekort voor een podiumplek en werd vierde.

Vught
Hent van Schoten werd zondag in Vught met 13,30 meter Zuid-Nederlands kampioen hinkstapspringen bij de senioren. Hidde Leenders pakte de winst op de 400 meter voor junioren B in een knappe 52.76 seconden. Op de 200 meter viel hij met 23.88 seconden buiten de prijzen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant