Nancy van Zandvoort en Lizzy Lamers - Green.
Nancy van Zandvoort en Lizzy Lamers - Green.

Pick-up-point De Bakkers Lamers bij Slagerij La Boucherie

Zakelijk 1.588 keer gelezen

UDEN | De Bakkers Lamers en Slagerij La Boucherie slaan de handen ineen. Vanaf deze week start de bakker, met vestigingen in Oss en Heesch, een pick-up-point aan de Loopkantstraat 18 in Uden. Donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.30 uur kunnen brood- of banketbestellingen worden opgehaald in Uden. Bestellen kan een dag eerder tot 24.00 uur. "Op die manier hebben mensen altijd vers brood", aldus Lizzy Lamers-Green.

De Bakkers Lamers startte vorig jaar met pick-up-points bij Café Zaal de Sleutel in Maren-Kessel en Smid Lifestyle in Haren. Daar komt vanaf 31 augustus een derde locatie bij. "Wij halen al heel lang onder andere stokbroden voor onze barbecue- en gourmetpakketten bij De Bakkers Lamers. Privé komen we er vaak om brood of gebak te halen", aldus Nancy van Zandvoort die Slagerij La Boucherie runt samen met haar man Rob. De slagerij heeft veel zakelijke klanten, maar richt zich ook op particulieren. "We zien een pick-up-point als een meerwaarde voor onze winkel. We zijn maandag, donderdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en hebben een grote klantenkring opgebouwd. Maar nu ook bestellingen van De Bakkers Lamers hier af te halen zijn, komen er nieuwe gezichten in onze zaak." Mensen kunnen via webshop.bakkerij-lamers.nl een bestelling doorgeven, betalen via iDEAL en aangeven welk tijdstip ze op donderdag of vrijdag willen langskomen in Uden.

Terugkeer in Uden
Voor De Bakkers Lamers betekent het pick-up-point een terugkeer in Uden. Van 1987 tot 1991 was er een bakkerij gevestigd aan de Marktstraat in Uden. "Die zaak hebben we toen overgenomen van een ouder echtpaar dat het rustiger aan wilde gaan doen", aldus Lamers-Green. "Harm, Ilse en ik stonden in de bakkerij in Uden en sprongen in Oss bij als het nodig was. Maar toen mijn ouders minder wilden gaan werken, was het op een gegeven moment te druk in Oss. Daarom hebben we besloten om in Uden te stoppen en ons volledig te richten op Oss. Ruim twintig jaar geleden kwam er een zaak in Heesch bij." Ze vervolgt: "We hebben altijd iets met Uden gehad en het is leuk om er nu toch een beetje terug te keren. We zoeken altijd naar bedrijven die bij ons passen en Slagerij La Boucherie hoort daar zeker bij. We zitten qua kwaliteit en visie heel erg op één lijn. Zo bieden we veel service en denken we altijd mee met de klant."

Gemak
Beide ondernemers verwachten veel van het pick-up-point. Van Zandvoort: "Mensen kunnen bestellen via de webshop en we merken aan onze eigen webshop dat dat gewoon goed werkt. Er komen bij ons online erg veel bestellingen binnen. Mensen hebben het druk en wat is er dan makkelijker dan via internet aan te geven wat je wil hebben en het op een gewenst tijdstip op te halen." Mensen die via de webshop bij De Bakkers Lamers bestellen en deze bij Slagerij La Boucherie ophalen krijgen bij vertoon van de advertentie uit deze krant twee hamburgers gratis. Bij de slagerij is er maandelijks een pakket, zoals nu voor de barbecue. Daarbij zit ook een tapasbrood van De Bakkers Lamers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant