FC Oss pakt opnieuw de koppositie in de Jupiler League

Sport 992 keer gelezen

OSS | FC Oss was na twee speelrondes de koploper in de Jupiler League en is dat na vier wedstrijden opnieuw. De Ossenaren wonnen voor eigen publiek met 3-1 van FC Dordrecht en blijven daardoor dé verrassing van het nog korte seizoen in de Jupiler League.

Fatih Kamaci kroonde zich tot uitblinker. Hij begon ten koste van Thijs van Pol in de basis. Toch waren het de gasten die halverwege eerste helft op voorsprong kwamen. Denis Mahmudov passeerde doelman Xavier Mous. Kort daarna moesten de Dordtenaren met tien man verder. Feyenoord-huurling Gustavo Hamer haalde de doorgebroken Richard van der Venne neer en moest met een directe rode kaart van het veld. Kamaci benutte de daaropvolgende vrije trap. De 1-1 was tevens de ruststand. In de tweede helft was het wachten op de derde goal van de avond. Het was Van der Venne die daarvoor zorgde en hij deed dat op prachtige wijze met een (hoge) lob. De Ossenaar vierde het feestje met de supporters achter de goal. De beslissing kwam op naam van Kamaci, die ook met een stiftje trefzeker was.