Afbeelding

Promoot uw vereniging met artikel en foto

Sport 274 keer gelezen

OSS | Het nieuwe seizoen is in veel sporten weer van start gegaan. Weekblad Regio Oss komt over drie weken met speciale sportpagina's, waarop alle verenigingen zich kunnen presenteren.

Voor u is dit een uitgelezen kans om uw club of vereniging onder de aandacht te brengen bij meer dan 45.000 huishoudens in de gemeente Oss en de plaats Heesch. Een ideale manier nieuwe leden te werven. De speciale pagina's worden voorzien van een moderne, sportieve vormgeving. De pagina is geheel full-colour. Het 'Sportkatern' wordt verspreid in week 38 (20 september) in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss.

Redactioneel artikel
Dit is dé ideale manier om nieuwe leden en/of sponsoren voor uw club te werven. U krijgt de kans uw vereniging onder de aandacht brengen met een redactioneel artikel (maximaal 140 woorden), foto (minimaal 1 MB) en clublogo. Omdat wij ons er bewust van zijn dat uw sportvereniging geen commerciële instantie is, hebben wij een zeer vriendelijk tarief gemaakt voor de combinatie van een artikel, foto en logo. Uw bijdrage wordt geheel in kleur geplaatst.

Kosten
De kosten voor uw artikel, foto en logo zijn totaal 52,50 euro exclusief btw. De krant wordt gedrukt in een oplage van 45.000 stuks en wordt huis-aan-huis verspreid. Mailen kan voor maandag 18 september 9.00 uur naar regiooss@weekbladregiooss.nl onder vermelding van de Verenigingskrant. U kunt ons ook mailen voor meer informatie over deze krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant